Preview

Vegetable crops of Russia

Advanced search

THE BLENDED TOMATO JUICE (TECHNICAL FEATURES)

https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-4-36-37

Abstract

The technical features and conditions for normalization of quality characteristics of tomato juice regarded as a human food have been elaborated without direct wringing and preliminary preheating of tomato fruits in presence of salt and sugar.

About the Authors

L.V. Pavlov
State Institution, All-Russian Research Institute of Vegetable Breeding and Seed Production, RAAS
Russian Federation


I.U. Kondratieva
State Institution, All-Russian Research Institute of Vegetable Breeding and Seed Production, RAAS
Russian Federation


O.T. Paraskova
State Institution, All-Russian Research Institute of Vegetable Breeding and Seed Production, RAAS
Russian Federation


T.A. Sannikova
State Institution All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable, Melon and Gourd Cultivation
Russian Federation


V.A. Machulkina
State Institution All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable, Melon and Gourd Cultivation
Russian Federation


N.I. Antipenko
State Institution All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable, Melon and Gourd Cultivation
Russian Federation


References

1. Справочник по производству консервов. /под ред. В.И. Рогачева. М.: «Пищевая промышленность»,1974.-Т.4.-С.99-103.

2. Технологические требования к сортам овощей и плодов, предназначенных для различных видов консервирования./М.: Россельхозакадемия, 2003.-С.44-49.

3. Мачулкина В.А., Санникова Т.А.,Иванова Е.И., Иванов А.П. Переработка товарного урожая и побочного сырья семеноводства томатов// Вестник РАСХН.- 2008.- №2.-С.86-87.

4. Мачулкина В.А., Санникова Т.А. Ресурсосберегающие основы выращивания, уборки и реализации овощных культур (Казань 1-3 дек. 2010): материалы Межд. Науч.-практ. Конф. Посвященной 90-летию Тат. НИИСХ // Научное обеспечение устойчивого ведения сельскохозяйственного производства в условиях глобального изменения климата. Казань: изд. » Фолиант»,2010.-С.195-198.


Review

For citations:


Pavlov L., Kondratieva I., Paraskova O., Sannikova T., Machulkina V., Antipenko N. THE BLENDED TOMATO JUICE (TECHNICAL FEATURES). Vegetable crops of Russia. 2011;(4):36-37. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-4-36-37

Views: 367


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)