ASSESSMENT OF WHITE HEAD CABBAGE VARIETIES AND HYBRIDS FOR SUITABILITY FOR POST HARVEST PROCESSING AND HANDLING
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-2-40-42
Abstract
About the Authors
A.P. PrimakRussian Federation
V.I. Startsev
Russian Federation
N.K. Zimina
Russian Federation
L.L. Bondareva
Russian Federation
S.K. Tamkovich
Russian Federation
N.M. Stepanisheva
Russian Federation
N.E. Posokina
Russian Federation
O.U. Lyapina
Russian Federation
References
1. Ломачинский В.А., Мегердичев Е.Я., Клюева О.А., Коровкина Н.В, Тамкович С.К., Посокина Н.Е., Цимбалаев С.Р. Методическое руководство по химико-технологическому сортоиспытанию овощных, плодовых и ягодных культур для консервной промышленности./ М., 2008. - С.1-156.
2. Борисов В.А., Литвинов С.С., Романова А.В. Качество и лежкость овощей./М.,2003.- С. 1-625.
3. Сокол П.Ф., Примак А.П., Шманаева Т.Н. Химический состав овощных и бахчевых культур в зависимости от условий произрастания. /Труды ВНИИССОК.- Т.4. - М., 1976. - С.56-70.
4. Химический состав пищевых продуктов (под редакцией А.А. Покровского)./ М.1976. - С. 1-227.
Review
For citations:
Primak A., Startsev V., Zimina N., Bondareva L., Tamkovich S., Stepanisheva N., Posokina N., Lyapina O. ASSESSMENT OF WHITE HEAD CABBAGE VARIETIES AND HYBRIDS FOR SUITABILITY FOR POST HARVEST PROCESSING AND HANDLING. Vegetable crops of Russia. 2011;(2):40-42. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-2-40-42