Preview

Vegetable crops of Russia

Advanced search

PRODUCTION TECHNOLOGY OF LUNCH DISHES BASED ON VEGETABLES FOR SOCIAL NUTRITION

https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-62-63

Abstract

The seven-day recipe composition of lunch dishes for social nutrition of target groups of consumers was developed. The main components of this recipe are vegetables.

About the Authors

N. M. Stepanisheva
AllRussian Research Institute of canning and vegetable drying industry
Russian Federation


N. E. Posokina
AllRussian Research Institute of canning and vegetable drying industry
Russian Federation


O. YU. Lalina
AllRussian Research Institute of canning and vegetable drying industry
Russian Federation


A. P. Primak
SSI AllRussian Research Institute of vegetable breeding and seed production of vegetables crops of RAAS
Russian Federation

143080, Russia, Moscow region, Odintsovo district, VNIISSOK, St. Selectsionnaya, 14



References

1. Нормы физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения Российской Федерации МР 2.3.1.2432-08.

2. Канушена Ю.А., Кистер И.В., Лисин П.А. Компьютерное моделирование аминокислотного состава многокомпонентных пищевых продуктов// Хранение и переработка сельхозсырья.- 2011.-№ 11.

3. Липатов Н.Н., Сажинов Г.Ю., Башкиров О.Н. Формализованный анализ амино- и жирнокислотной сбалансированности сырья, перспективного для проектирования продуктов детского питания с задаваемой пищевой адекватностью// Хранение и переработка сельхозсырья.- 2001.-№ 8.


Review

For citations:


Stepanisheva N.M., Posokina N.E., Lalina O.Yu., Primak A.P. PRODUCTION TECHNOLOGY OF LUNCH DISHES BASED ON VEGETABLES FOR SOCIAL NUTRITION. Vegetable crops of Russia. 2014;(1):62-63. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-62-63

Views: 782


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)