PRODUCTION TECHNOLOGY OF LUNCH DISHES BASED ON VEGETABLES FOR SOCIAL NUTRITION
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-62-63
Abstract
The seven-day recipe composition of lunch dishes for social nutrition of target groups of consumers was developed. The main components of this recipe are vegetables.
About the Authors
N. M. StepanishevaRussian Federation
N. E. Posokina
Russian Federation
O. YU. Lalina
Russian Federation
A. P. Primak
Russian Federation
143080, Russia, Moscow region, Odintsovo district, VNIISSOK, St. Selectsionnaya, 14
References
1. Нормы физиологических потребностей в энергии и пищевых веществах для различных групп населения Российской Федерации МР 2.3.1.2432-08.
2. Канушена Ю.А., Кистер И.В., Лисин П.А. Компьютерное моделирование аминокислотного состава многокомпонентных пищевых продуктов// Хранение и переработка сельхозсырья.- 2011.-№ 11.
3. Липатов Н.Н., Сажинов Г.Ю., Башкиров О.Н. Формализованный анализ амино- и жирнокислотной сбалансированности сырья, перспективного для проектирования продуктов детского питания с задаваемой пищевой адекватностью// Хранение и переработка сельхозсырья.- 2001.-№ 8.
Review
For citations:
Stepanisheva N.M., Posokina N.E., Lalina O.Yu., Primak A.P. PRODUCTION TECHNOLOGY OF LUNCH DISHES BASED ON VEGETABLES FOR SOCIAL NUTRITION. Vegetable crops of Russia. 2014;(1):62-63. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-62-63