CANNED GARLICKY TOMATO (TECHNICAL SPECIFICATIONS)
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-2-74-75
Abstract
The aim of technical specifications is the development of quality rating system of canned garlicky tomato in vinegar and tomato sauces with garlic, sugar, salt, and vinegar. The project of the technical specifications is developed for the first time inRussia.
About the Authors
L. V. PavlovRussian Federation
I. Yu. Kondratieva
Russian Federation
T. A. Sannikova
Russian Federation
V. A. Machulkina
Russian Federation
References
1. Справочник по производству консервов /под ред. В.И. Рогачёва. М.: «Пищевая промышленность.-1974. – Т.4. – С. 231-244.
2. Технологические требования к сортам овощей и плодов, предназначенных для различных видов консервирования. М.: Россельхозакадемия.– 2003. – С. 35-39.
3. Мачулкина В.А., Санникова Т.А., Антипенко Н.И. Безотходная технология переработки овощебахчевой продукции //Картофель и овощи.– 2011.– № 7.– С. 22-23.
4. Мачулкина В.А., Санникова Т.А. Безотходная технология переработки томатов и перца (Казань. 1-3 дек. 2010г.): материалы Межд. науч.-практ. конф. посвященной 90-летию Тат НИИСХ //Научное обеспечение устойчивого ведения сельскохозяйственного производства в условиях глобального изменения климата. Казань: типография «Фолиантъ».– 2010.-С.190-194.
5. Санникова Т.А., Мачулкина В.А. Использование побочного сырья семеноводства овощебахчевых культур (Барнаул. 17-18 мар. 2010г): материалы Межд. науч.-практ. конф. //Аграрная наука сельскому хозяйству.– Барнаул: Изд-во АГАУ.– 2010.-Кн. 2.-С.358-361.
6. A.Venket Rao. PhD and Sanjiv Agarwal. PhD Role of Antioxidant Lycopene in Cancer and Heard Disease Journal of the American College of Nutrion.-Vol.19.-№.5.– P.563-569 (2000).
Review
For citations:
Pavlov L.V., Kondratieva I.Yu., Sannikova T.A., Machulkina V.A. CANNED GARLICKY TOMATO (TECHNICAL SPECIFICATIONS). Vegetable crops of Russia. 2014;(2):74-75. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-2-74-75