BIODIVERSITY OF ONION CROPS: AFLATUNSKIY ONION (ALLIUM AFLATUNENSE B. FEDTSCH.), COMPOSITION OF ELEMENTS
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-2-72-73
Abstract
About the Authors
T. M. SeredinRussian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14
A. F. Agafonov
Russian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14
L. I. Gerasimova
Russian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14
References
1. Агафонов А.Ф. Селекционное использование видового многообразия рода Allium L.
2. Голубкина Н.А., Фёдорова М.И., Степанов В.А., Надёжкин С.М. Элементный состав пастернака (Pastinaca sativa L.) //Овощи России. – №3(24).–2014. – С.18-21.
3. Кабата-Пендиас А., Пендиас Х. Микроэлементы в почвах и растениях./М.: Мир.-1986.– 290 с.
Review
For citations:
Seredin T.M., Agafonov A.F., Gerasimova L.I. BIODIVERSITY OF ONION CROPS: AFLATUNSKIY ONION (ALLIUM AFLATUNENSE B. FEDTSCH.), COMPOSITION OF ELEMENTS. Vegetable crops of Russia. 2016;(2):72-73. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-2-72-73