Preview

Vegetable crops of Russia

Advanced search

CANDIED WATERMELON. INDUSTRIAL RAW MATERIALS (SPECIFICATIONS)

https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-1-62-64

Abstract

The purpose of the standard is the valuation of the indicators of quality of candied fruit watermelon, cooked in sugar syrup, dried and coated in granulated sugar intended for industrial processing and nutrition. This standard is developed for the first time in the Russian Federation.

About the Authors

L. V. Pavlov
Federal State Budgetary Scientific Research Institution «All-Russian Scientific Research Institute of vegetable breeding and seed production»
Russian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14


I. Yu. Kondratyeva
Federal State Budgetary Scientific Research Institution «All-Russian Scientific Research Institute of vegetable breeding and seed production»
Russian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14


T. A. Sannikova
Federal State Budgetary Scientific Research Institution All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable and Melon Growing
Russian Federation
416341, Astrakhan region, Kamyzyak, Lyubicha st., 16


V. A. Machulkina
Federal State Budgetary Scientific Research Institution All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable and Melon Growing
Russian Federation
416341, Astrakhan region, Kamyzyak, Lyubicha st., 16


References

1. Справочник по производству консервов под ред. В.И. Рогачёва. М.: // Пищевая промышленность. 1974.– Т.4.– С. 231–244.

2. Технологические требования к сортам овощей и плодов, предназначенных для различных видов консервирования. М.: Россельхозакадемия. –2003.– С. 35–39.

3. Санникова Т.А., Иванова Е.И., Мачулкина В.А., Иванов А.П. Переработка товарного урожая и побочного сырья семеноводства бахчевых культур //Аграрная Россия. – № 3.– 2007. – С. 22–23.

4. Санникова Т.А., Мачулкина В.А. Использование побочного сырья семеноводства овощебахчевых культур (Барнаул. 17–18 мар. 2010г): материалы Межд. науч.–практ. конф. //Аграрная наука сельскому хозяйству. Барнаул: Изд-во АГАУ. – 2010.– кн. 2.– С. 358–361.

5. Мачулкина В.А., Санникова Т.А., Антипенко Н.И. Безотходная технология переработки овощебахчевой продукции //Картофель и овощи. 2011.– № 7.– С. 22–23.

6. Санникова Т.А. Диетический продукт питания из плодов арбуза /Т.А. Санникова, В.А. Мачулкина, Н.И. Антипенко, Е.С. Таранова //Теоретические и прикладные проблемы агропромышленного комплекса. – 2012. – №3. – С. 59–62.

7. Санникова Т.А. Влияние способов переработки на качество бахчевых культур/ Т.А.Санникова, В.А.Мачулкина, Е.С.Таранова: материалы Межд.науч.–практ.конф. и Всерос.конф. с элементами научной школы для молодежи 24–26 авг.2012 года//Орошаемое земледелие – способы и технологии интенсификации/под ред. Пучкова М.Ю., Байрамбекова Ш.Б. – Астрахань: Издатель: Сорокин Роман Васильевич. – 2013. – С.86–89.


Review

For citations:


Pavlov L.V., Kondratyeva I.Yu., Sannikova T.A., Machulkina V.A. CANDIED WATERMELON. INDUSTRIAL RAW MATERIALS (SPECIFICATIONS). Vegetable crops of Russia. 2016;(1):62-64. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-1-62-64

Views: 1025


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)