Preview

Овощи России

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Волков Д.И., Ким И.В., Гисюк А.А., Клыков А.Г. Оценка сортов картофеля на пригодность к переработке на хрустящий картофель и фри в условиях Приморского края. Овощи России. 2022;(5):35-42. https://doi.org/10.18619/2072-9146-2022-5-35-42

For citation:


Volkov D.I., Kim I.V., Gisyuk A.A., Klykov A.G. Evaluating potato varieties for their suitability for processing into potato chips and french fries under the conditions of Primorsky kray. Vegetable crops of Russia. 2022;(5):35-42. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2022-5-35-42



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)