Preview

Vegetable crops of Russia

Advanced search

PROCESSING AND STORAGE OF TOMATO FRUITS AFTER COMBINE HARVESTING

https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-2-36-39

Abstract

The main arm of the each producer is to preserve vegetables and then to use them completely. That is why it is important to study the storage longevity of tomato fruits collected by harvesting machine affecting on the quality of final products.

About the Authors

V.A. Machulkina
State Institution, All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable and Melon Cultivation
Russian Federation


T.A. Sannikova
State Institution, All-Russian Research Institute of Irrigated Vegetable and Melon Cultivation
Russian Federation


L.V. Pavlov
State Institution, All-Russian Research Institute of Vegetable Breeding and Seed Production, RAAS
Russian Federation


References

1. Борисов В.А., Литвинов С.С., Романова А.В. Качество и лежкость овощей. /М., 2003.-625 с.

2. Хранение плодов томатов после механизированной уборки: Методические рекомендации / М.Ю. Пучков, [и др.]. Астрахань, 2011.-21 с.

3. Качество и сокращение потерь овоще-бахчевой продукции [Иванова Е.И. и др.]. Астрахань. 2008.-247 с.

4. Мачулкина В.А., Санникова Т.А. Безотходная технология переработки томатов и перца: Междун. науч.- практ. конф. посвященная 90 летию ТаТНИИСХ (1-3 декабря 2010). Научное обеспечение устойчивого ведения сельскохозяйственного производства в условиях глобального изменения климата./ Казань: «Фолианть», 2010.-С.190-194.


Review

For citations:


Machulkina V., Sannikova T., Pavlov L. PROCESSING AND STORAGE OF TOMATO FRUITS AFTER COMBINE HARVESTING. Vegetable crops of Russia. 2011;(2):36-39. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-2-36-39

Views: 348


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)