PRODUCTION OF CANDIED VEGETABLE MARROW. INDUSTRIAL RAW MATERIAL. TECHNICAL CONDITIONS. NEW OBJECT FOR STANDARDIZATION
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-1-60-61
Abstract
About the Authors
L.V. PavlovRussian Federation
I.U. Kondratieva
Russian Federation
O.T. Paraskova
Russian Federation
V.V. Korinets
Russian Federation
T.A. Sannikova
Russian Federation
V.A. Machulkina
Russian Federation
References
1. Сборник технологических инструкций по производству консервов. /М., Пищевая промышленность», 1977. - Т.2 -
2. С.313-324.
3. Загибалов А.Ф., Зверькова А.С., Титова А.А., Флауменбаум Б.Л. Технология консервирования плодов овощей и контроль качества продукции. /М.: Агропромиздат, 1992. - С.211-212.
4. Бахчевые культуры. Под редакцией А.О. Лымаря./К.: Аграрная наука, 2000. - С.213-228.
Review
For citations:
Pavlov L., Kondratieva I., Paraskova O., Korinets V., Sannikova T., Machulkina V. PRODUCTION OF CANDIED VEGETABLE MARROW. INDUSTRIAL RAW MATERIAL. TECHNICAL CONDITIONS. NEW OBJECT FOR STANDARDIZATION. Vegetable crops of Russia. 2011;(1):60-61. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2011-1-60-61