Preview

Овощи России

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Семенова Ж.А., Посокина Н.Е., Терешонок В.И. Влияние углеводной корректировки сырья на рост молочнокислых микроорганизмов в процессе направленного ферментирования овощей. Овощи России. 2020;(6):99-103. https://doi.org/10.18619/2072-9146-2020-6-99-103

For citation:


Semenova Zh.A., Posokina N.E., Tereshonok V.I. Influence of carbohydrate correction of raw materials on the growth of lactic acid microorganisms in the process of directed fermentation of vegetables. Vegetable crops of Russia. 2020;(6):99-103. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2020-6-99-103

Просмотров: 62


Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)