ASPECTS OF BREEDING IN VNIISSOK OF GREEN PEA FOR CANNING
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-4-28-29
Abstract
The article presents the methods and results of the competitive breeding of promising high-quality varieties of vegetable green pea for canning, as well as the main achievements of FGBNU VNIISSOK.
About the Authors
E. P. ProninaRussian Federation
I. P. Kotlyar
Russian Federation
I. M. Kaygorodova
Russian Federation
V. A. Ushakov
Russian Federation
References
1. Государственная программа развития сельского хозяйства и регулирования рынков сельскохозяйственной продукции, сырья и продовольствия на 2013-2020 годы.
2. Государственный реестр селекционных достижений РФ, допущенных к использованию, 2014 год. – С. 125-127.
3. Пивоваров В.Ф., Пронина Е.П. Основные направления и результаты селекции и семеноводства овощных бобовых культур во ВНИИССОК // Овощи России. – 2013. - №1. - С.4-11.
Review
For citations:
Pronina E.P., Kotlyar I.P., Kaygorodova I.M., Ushakov V.A. ASPECTS OF BREEDING IN VNIISSOK OF GREEN PEA FOR CANNING. Vegetable crops of Russia. 2014;(4):28-29. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-4-28-29