PEA RESISTANCE TO POWDERY MILDEW
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2013-1-73-75
Abstract
The results of the evaluation of breeding pea samples for resistance to powdery mildew are shown. Sources of resistance are recommended.
About the Authors
L. T. TiminaRussian Federation
I. P. Kotlyar
Russian Federation
E. P. Pronina
Russian Federation
References
1. Золотарева С.В. Селекции овощного гороха нужен комплексный подход.// Картофель и овощи.,№2.- 2012. - С.31-32.
2. Кирик Н.Н., Пиковский М.И. Грибные болезни // Картофель и овощи., 2009.,№3., С.34-36.
3. Методы ускоренной оценки селекционного материала гороха на инфекционных и провокационных фонах// Методические рекомендации/М., 1990., 23 с.
Review
For citations:
Timina L.T., Kotlyar I.P., Pronina E.P. PEA RESISTANCE TO POWDERY MILDEW. Vegetable crops of Russia. 2013;(1):73-75. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2013-1-73-75