PRODUCTIVITY IN TOMATO PRODUCTIVITY WITH APPLICATION OF MICROELEMENTS AND BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2017-4-91-95
Abstract
About the Authors
M. V. SelivanovaRussian Federation
Zootehnicheskiy Pereulok, 12, Stavropol, 12355017
E. S. Romanenko
Russian Federation
Zootehnicheskiy Pereulok, 12, Stavropol, 12355017
E. A. Sosyura
Russian Federation
Zootehnicheskiy Pereulok, 12, Stavropol, 12355017
N. A. Esaulko
Russian Federation
Zootehnicheskiy Pereulok, 12, Stavropol, 12355017
T. S. Aysanov
Russian Federation
Zootehnicheskiy Pereulok, 12, Stavropol, 12355017
References
1. Чекмарев П.А., Мамедов М.И. Состояние производства овощей в Российской федерации / Овощи России. – 2015. – № 1(26). – С. 3-7.
2. Борисов В.А. Система удобрения овощных культур. – М.: ФГБНУ «Росинформагротех», 2016. – 392 с.
3. Шеуджен А.Х. Биогеохимия. – Майкоп: Кубанский государственный аграрный университет, 2003. – 1027 с.
4. Петербургский А.В. Агрохимия и физиология питания растений. – М.: Россельхозиздат, 1971. – 336 с.
5. Кружилин A.C. Помидоры, перец, баклажаны / A.C. Кружилин, В.М. Шведская. – М.: Россельхозиздат, 1972. – С. 57-60.
6. Масловский С. А., Ушакова М.И., Черенков А.А. Пигменты каротиноидного типа в плодах томата различной окраски / С.А. Масловский / Картофель и овощи. – 2013. – № 3. – С. 13-14.
7. Лабораторный практикум по пищевой химии: учебное пособие / О.Ю. Лобанкова, В.В. Агеев, А.Н. Есаулко и др. – Ставрополь: АГРУС, 2012. – 96 с.
8. Калинин Ф.Л. Биологически активные вещества в растениеводстве. Киев: Наукова думка, 1984. – 320 с.
9. Будыкина Н.П., Алексеева Т.Ф., Хилков Н.И. Эффективность фиторегулятора эпин экстра и микроэлементного препарата цитовит в защищенном грунте / Агрохимический вестник. – 2010. – № 2. – С. 27-29.
10. Анспок, П. И. Микроудобрения: Справочник / 2-е изд., перераб. и доп. Л.: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1990. – 272 с.
Review
For citations:
Selivanova M.V., Romanenko E.S., Sosyura E.A., Esaulko N.A., Aysanov T.S. PRODUCTIVITY IN TOMATO PRODUCTIVITY WITH APPLICATION OF MICROELEMENTS AND BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES. Vegetable crops of Russia. 2017;(4):91-95. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2017-4-91-95