THE STUDY OF FRUCTOSE DESTRUCTION DYNAMICS IN THE PROCESS OF CUCUMBERS DIRECTED FERMENTATION
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-3-76-77
Abstract
About the Authors
V. V. KondratenkoRussian Federation
O. Yu. Lyalina
Russian Federation
N. E. Posokina
Russian Federation
E. S. Tyrina
Russian Federation
V. I. Tereshonok
Russian Federation
References
1. Guizani N., Mothershaw A. Fermentation // Handbook of Food Science, Technology and Engineering/ Hui Y. H. (ed.). - Vol. 2. - Boca Raton: CRC Press, 2006. - P. 63.1.
2. Fellows P. J. Food Processing Technology. — 2nd ed. — Boca Raton: CRC Press, 2002.
3. Guizani N., Mothershaw A. Fermentation as a method of food preservation // Handbook of Food Preservation / Rahman M. S. (ed.) - 2nd ed. - Boca Raton: CRC Press, 2007. - P. 215.
4. Fleming H. P., Kyung К. H., Breidt F. Vegetable fermentations // Biotechnology / Rehm H. J., Reed G. (eds). — Vol. 9. Enzymes, Biomass, Food and Feedio — 2nd ed. — NY: VCH Publishers, Inc, 1995. - P. 629.
5. Лялина О.Ю., Глазков С.В., Тырина Е.С., Посокина Н.Е. / Изучение динамики деструкции сахаров в процессе направленного ферментирования овощей с использованием консорциумов микроорганизмов с учетом степени их взаимного влияния//9-я Международная конференция молодых ученых и специалистов «Повышение качества, безопасности и конкурентноспособности продукции агропромышленного комплекса в современных условиях». – Москва: ФГБНУ ВНИИПБи ВП, 2015. С. 185-190.
6. Daly C. The use of mesophilic cultures in the dairy industry //Antortie Van Leeuwenhoek, 1983, 49. p. 297-312
7. Разработать систему научно-обоснованных параметров биотехнологической трансформации биополимеров углеводной природы вторичных продуктов свеклосахарного производства в функциональные биологически активные компоненты (0605-2014-0003). Раздел 9, подраздел 25 Программы ФАНО на 2013-2020 гг. / Отчёт о НИР. – Видное: ФГБНУ «ВНИИТеК», 2014. – C. 65.
Review
For citations:
Kondratenko V.V., Lyalina O.Yu., Posokina N.E., Tyrina E.S., Tereshonok V.I. THE STUDY OF FRUCTOSE DESTRUCTION DYNAMICS IN THE PROCESS OF CUCUMBERS DIRECTED FERMENTATION. Vegetable crops of Russia. 2016;(3):76-77. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-3-76-77