SEED QUALITY PARAMETERS OF PURPLE HORSEMINT FOR ELABORATION OF STANDART
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-3-62-63
Abstract
includes the following sections: field of utilization; normative references; terms, definition, abbreviation, classification; technical requirements; order for receiving and sample piking;
method of control; transportation and storage; security requirements.
Keywords
About the Authors
L. V. PavlovRussian Federation
E. V. Baranova
Russian Federation
O. T. Paraskova
Russian Federation
V. A. Kharchenko
Russian Federation
O. V. Bespalko
Russian Federation
References
1. Лудилов В.А., Иванова М.И. Все об овощах: полный справочник.-М.:ЗАО «Фитон», 2010. – 424 с.
2. Работягов В.Д., Хлыпенко Л.А., Бакова Н.Н, Машанов В.И. Аннотированный каталог видов и сортов эфиромасличных, пряно-ароматических и пищевых растений коллекции Никитского ботанического сада. – Ялта, 2007. – 26 с.
3. Машанов В.И., Покровский А.А. Пряно-ароматические растения. М.: ВО «Агропром издат», 199. – С. 180-184.
4. Дрягин В.М. Монарда – новое овощное пряно-вкусовое растение / В.М. Дрягин. - Москва: ВНИИССОК. – 1994. – 98 с.
5. Высочина Г.И. Пчелиный бальзам, индийское перо, монарда. //Еженедельная газета Сибирского отделения Российской Академии Наук (17 марта). – №11 (2546). – 2006. – С.2.
Review
For citations:
Pavlov L.V., Baranova E.V., Paraskova O.T., Kharchenko V.A., Bespalko O.V. SEED QUALITY PARAMETERS OF PURPLE HORSEMINT FOR ELABORATION OF STANDART. Vegetable crops of Russia. 2016;(3):62-63. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-3-62-63