SAVOY CABBAGE: BIOLOGICAL AND AGRO-TECHNICAL FEATURES, WAYS AND RESULTS OF BREEDING
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-2-53-55
Abstract
About the Authors
L. L. BondarevaRussian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14
V. N. Gubkin
Russian Federation
143080, Moscow region, Odintsovo district, p. VNIISSOK, Selectionnaya street, 14
References
1. Бондарева Л.Л. Научное обоснование и разработка системы методов селекции и семеноводства капустных культур /Автореферат диссертации на соискание учёной степени доктора сельскохозяйственных наук. – М., 2009. – 48 с.
2. Лизгунова Т.В., Джохадзе Т.И. Капуста краснокочанная, савойская и брюссельская. /Л.: Отделение издательства «Колос». – 1971. – 89 с.
3. Лизгунова Т.В. Культурная флора СССР, том Х1. Капуста /Колос. – Л., 1984. – 328 с.
4. Морозова М.С., Пыльнева Е.В. Капуста: Пособие для садоводов-любителей /М.: Издательство «Никола-Пресс; Издательский дом «ЮНИОН-паблик». – 2007. – 192 с.
5. Пивоваров В.Ф. Овощи России /М., ВНИИССОК, 2006. – С.130-132.
Review
For citations:
Bondareva L.L., Gubkin V.N. SAVOY CABBAGE: BIOLOGICAL AND AGRO-TECHNICAL FEATURES, WAYS AND RESULTS OF BREEDING. Vegetable crops of Russia. 2016;(2):53-55. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2016-2-53-55