Preview

Овощи России

Расширенный поиск
Полноэкранный режим

Для цитирования:


Бобков В.С., Полякова М.Н., Мелешин А.А., Ворончихина И.Н. Влияние добавки муки из корнеклубней сортов батата (Ipomoea batatas Lam.) с окрашенной мякотью на хлебопекарные и потребительские качества пшеничного хлеба. Овощи России. 2022;(3):76-81. https://doi.org/10.18619/2072-9146-2022-3-76-81

For citation:


Bobkov V.S., Polyakova M.N., Meleshin A.A., Voronchikhina I.N. The effect of the addition of flour from the root tubers of sweet potato varieties (Ipomoea batatas Lam.) with colored pulp on the baking and consumer qualities of wheat bread. Vegetable crops of Russia. 2022;(3):76-81. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2022-3-76-81



Creative Commons License
Контент доступен под лицензией Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)