CUCUMBER FOR MARKETING. TYPICAL TECHNOLOGICAL PROCESS - NEW STANDARTS OF MANAGEMENT
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2012-4-68-70
Abstract
Keywords
About the Authors
M. Y. PuchkovRussian Federation
T. A. Sannikova
Russian Federation
V. A. Machulkina
Russian Federation
V. N. Bochkarev
Russian Federation
N. N. Kisileva
Russian Federation
L.V. Kondratieva Pavlov
Russian Federation
I. Y. Kondratieva
Russian Federation
L. M. Shilo
Russian Federation
References
1. Астраханская технология возделывания огурца: рекомендации.- Астрахань: ООО «Типография Нова», 2006.32 с.
2. Бочаров В.Н., Соколова Г.Ф., Киселева Н.Н. и др. Астраханская технология выращивания овощных культур// Вестник РАСХН.-2006.-С.52-56.
3. Бочаров В.Н., Соколова Г.Ф., Киселева Н.Н. и др. Качество плодов огурца в зависимости от условий выращивания// Овощи России.- №4-1.- 2009-2010. -С 54-57.
4. Целевая оценка качества плодов огурца: методические рекомендации/ Пучков М.Ю., Бочаров В.Н., Соколова Г.Ф., Киселева Н.Н., Антипенко Н.И., Санникова Т.А., Мачулкина В.А., Воронцова А.И.- Астрахань: ГНУ ВНИИОБ, 2011.-30с.
Review
For citations:
Puchkov M.Y., Sannikova T.A., Machulkina V.A., Bochkarev V.N., Kisileva N.N., Pavlov L.K., Kondratieva I.Y., Shilo L.M. CUCUMBER FOR MARKETING. TYPICAL TECHNOLOGICAL PROCESS - NEW STANDARTS OF MANAGEMENT. Vegetable crops of Russia. 2012;(4):68-70. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2012-4-68-70