Technology elements of growing of savory and giant hyssop in the Lower Volga Region
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2012-1-41-43
Abstract
About the Authors
Y.K. ZemskovaRussian Federation
E.B. Lyalina
Russian Federation
N.B. Suminova
Russian Federation
References
1. Белик В.Ф. Методика опытного дела в овощеводстве и бахчеводстве/ В.Ф. Белик. - М.: Агропромиздат, 1992. - 319 с.
2. Доспехов Б.А. Методика полевого опыта: (с основами статистической обработки результатов исследований)/ Б.А. Доспехов. - 4-е изд., перераб. и доп. - М.: Колос, 1985. - 416 с.
3. Пивоваров В.Ф. Вклад ВНИИССОК в расширение ассортимента овощных культур в России/ В.Ф. Пивоваров, Л.К. Гуркина: материалы VII Междунар. симпозиума// Новые и нетрадиционные растения и перспективы их использования, - М.: Изд-во РУДН, 2007. Т. I.- С. 5-9.
Review
For citations:
Zemskova Y., Lyalina E., Suminova N. Technology elements of growing of savory and giant hyssop in the Lower Volga Region. Vegetable crops of Russia. 2012;(1):41-43. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2012-1-41-43