ESTIMATION OF DILL CULTIVARS FOR THEIR RESISTANCE TO FUSARIUM
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-76-79
Abstract
About the Authors
M. I. IvanovaRussian Federation
K. L. Alekseeva
Russian Federation
A. N. Sarmosova
Russian Federation
References
1. Ахатов А.К., Джалилов В.С. Защита растений от болезней в теплицах. – М.: Товарищество научных изданий КМК. – 2002. – 194 с.
2. Методика опытного дела в овощеводстве и бахчеводстве / Ред. Белик В.Ф. – М.: Агропромиздат, 1992. – 319 с.
3. Методика проведения испытаний на отличимость, однородность и стабильность. Укроп (UPOW). – 1998.
4. Методические указания по селекции зеленных, пряно-вкусовых и многолетних овощных культур. – М. ВНИИССОК. – 1987. – 66 с.
5. Руководство по апробации сельскохозяйственных культур. Т. V. Овощные культуры и кормовые корнеплоды. – М. – 1982. – 643 с.
6. Циунель М.М. Сортовое разнообразие укропов // Картофель и овощи. – 2000. – №5. – С. 23-24.
7. Циунель М.М. Современные сорта укропа для различных способов возделывания // Гавриш. – 2011. – №2. – С. 3-6.
8. Kmiecik W., Lisiewska Z., Slupski J. 2004. Effects of freezing and storage of frozen products on the content of nitrate, nitrites and oxalates in dill (Anethum graveolens L). Food. Chem. 86: 105-111.
9. Lisiewska Z., Kmiecik W., Korus A. 2006. Content of vitamin C, carotenoids, chlorophylls and polyphenols in green parts of dill (Anethum graveolens L.) depending on plant height. J. Food. Compos. Anal. 19: 134-140.
Review
For citations:
Ivanova M.I., Alekseeva K.L., Sarmosova A.N. ESTIMATION OF DILL CULTIVARS FOR THEIR RESISTANCE TO FUSARIUM. Vegetable crops of Russia. 2014;(1):76-79. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-76-79