GRAPE LEAVES AND METHODS OF CONSERVATION
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-64-67
Abstract
The article presents the results of a study of different varieties of grape leaves showing its morphological data and physico-chemical parameters. Studying shows canned grape leaf in various ways for the food industry.
About the Authors
G. N. TerentyevaMoldova, Republic of
V. F. Karazhiya
Moldova, Republic of
L. D. Uyhan
Moldova, Republic of
T. A. Sarandi
Moldova, Republic of
G. Suvorova
Moldova, Republic of
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology Republic of Moldova, Chisinau
References
1. Крецу Л.Г., Домащенко Л.Г., Соколов М.Д. Мир пищевых растений./ Кишинев, «Тимпул».- 1989.
2. Махлаюк В.П. Лекарственные растения в народной медицине./ М., «Нивы России».- 1992.
3. Кретович В.Л. Основы биохимии растений./ М., «Высшая школа».-1961.
4. Фан-Юнг А.Ф., Флауменбаум Б.Л., Изотов А.К. и др. Технология консервирования плодов, овощей, мяса и рыбы./М., Пищевая промышленность.- 1980.- С. 28, 98.
5. http://kaminvinograd.ucoz.ru/publ/1
6. http://vinograd.info/templates/vine-new/images/logo.png
7. http://www.c-cafe.ru/images/title1n.jpg
8. http://vkusnoblog.net/
Review
For citations:
Terentyeva G.N., Karazhiya V.F., Uyhan L.D., Sarandi T.A., Suvorova G. GRAPE LEAVES AND METHODS OF CONSERVATION. Vegetable crops of Russia. 2014;(1):64-67. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2014-1-64-67