EVALUATION OF BEAN VEGETABLE SAMPLES ON PRODUCQ TIVITY AND ROOT FORMATION CAPACITY IN THE CONDIQ TIONS OF FORESTQSTEPPE OF THE OB REGION
https://doi.org/10.18619/2072-9146-2013-1-51-54
Abstract
The efficiency of root formation capacity of the bean hybrids in the conditions of forest,steppe of the Ob region has been shown.
About the Authors
O. V. ParkinaRussian Federation
N. S. Harina
Russian Federation
References
1. Baudoin J.P. Improving Phaseolus genotypes formultiple cropping systems / J.P.Baudoin, F.Camarena, M. Lobo // Euphitica, 1997., V.96., №1.,P.115-123.
2. Вавилов П.П., Посыпанов Г.С. Бобовые культуры и проблема растительного белка. М.: Россельхозиздат, 1983. 255 с.
3. Казыдуб Н. Г. Оценка коллекции зерновой фасоли и создание исходного материала для селекции в условиях южной лесостепи Западной Сибири : автореф. дис. . канд. с.,х. наук : 06.01.05/ Казыдуб Нина Григорьевна. Омск, 2005. – С. 43.
4. Росс В. Биометрические измерения в посевах сельскохозяйственных культур /В. Росс, Ю. Росс // Методические указания по учету и контролю важнейших показателей процессов фотосинтетической деятельности растений в посевах., М., 1969. – с.25-344.
5. Воробьев В. А. Симбиотическая азотфиксация и температура. ,Новосибирск: Наука, 1998., 126 с.
6. Васякин Н.И. Зернобобовые культуры в Западной Сибири. РАСХН. Сиб. отд,ние. АНИИЗиС. – Новосибирск, 2002. – 184 с.
Review
For citations:
Parkina O.V., Harina N.S. EVALUATION OF BEAN VEGETABLE SAMPLES ON PRODUCQ TIVITY AND ROOT FORMATION CAPACITY IN THE CONDIQ TIONS OF FORESTQSTEPPE OF THE OB REGION. Vegetable crops of Russia. 2013;(1):51-54. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2013-1-51-54