Preview

Vegetable crops of Russia

Advanced search

Vegetable food strategy and ecology

https://doi.org/10.18619/2072-9146-2010-2-22-25

Abstract

This review gives facts concerning the ecological situation in the world. The ways how to organize the enhanced consumption of ecologically safe food were shown.

About the Author

E.G. Dobrutskaya
Vegetable food strategy and ecology State Scientific Institution, Russian Academy of Agricultural Science
Russian Federation


References

1. Добруцкая Е.Г., Кривенков Л.В., Науменко Т.С., Ивлиев А.И. Особенности накопления химических элементов различными сортами редьки // Селекция и семеноводство корнеплодных овощных культур. (К 70-летию Воронежской овощной опытной станции ВНИИО). IV Квасниковские чтения / РАСХН, ВНИИО. - М., 2005.-С.53-58.

2. Скальный А.В. Химические элементы в физиологии и экологии человека. /М., Изд. Дом "Оникс 21 век": Мир, 2004. - 216


Review

For citations:


Dobrutskaya E. Vegetable food strategy and ecology. Vegetable crops of Russia. 2010;(2):22-25. (In Russ.) https://doi.org/10.18619/2072-9146-2010-2-22-25

Views: 337


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2072-9146 (Print)
ISSN 2618-7132 (Online)